Mioveni: Bărbat de 70 de ani, lăsat fără permis după ce a trecut pe roșu!

de | 12.01.2024 14:51 | Județean, Eveniment

Din păcate, tot mai mulți șoferi încalcă cu bună știință regulile de circulație. La fel s-a întâmplat și cu un bărbat de 70 de ani care a considerat că nu are rost să aștepte culoarea verde a semaforului pentru a pătrunde în intersecție.

Bărbatul a fost surprins ieri, 11 ianuarie, de Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, în timp ce se deplasa pe bulevardul Mioriței din Mioveni și nu a
respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.

Nu se știe dacă bărbatul a trecut pe roșu din neatenție sau a dat dovadă de tupeu, însă, prin acest gest el a pus în pericol atât propria viață, cât și pe a celorlalți participanți la trafic.

Nerespectarea semnalizării semaforului poate duce la accidente soldate cu victime, însă acest lucru nu îi sperie mai deloc pe șoferi.

Tot ieri, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat, în trafic, pe bulevardul Nicolae Bălcescu din Pitești, două femei, de 55 de ani, din Țițești, respectiv 33 de ani, din Pitești și un bărbat, de 27 de ani, din Pitești, care nu au respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.

Cei în cauză au fost sancționați contravențional și au rămas fără permis pentru 30 de zile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: A jefuit un tânăr de 20 de ani și a ajuns după gratii

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole