Mioveni: Cetină de brad fără acte, confiscată de poliţişti

de | 12.12.2023 17:24 | Județean

Aproximativ 500 kg de cetină de brad, confiscată de polițiști în urma unui control.

Ieri, 11 noiembrie, Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară cu care se transporta cetină de brad. Aceasta era condusă de către un bărbat de 56 de ani.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că materialul lemnos era transportat fără acte de provenienţă şi însoţire.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat un bărbat de 56 de ani, care transporta, cu o autoutilitară, aproximativ 500 de kg de cetină de brad, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau documente de însoțire a transportului.”, transmite IPJ Argeș

În urma celor constatate, cele 500 de kilograme de cetină de brad, transportate fără documente valabile, au fost ridicate în vederea confiscării şi predate reprezentanţilor ocolului silvic. Totodată, bărbatul de 56 de ani a fost sancționat contravențional.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților silvici.”, adaugă IPJ Argeș.

Foto descriptiv sibiuindependent.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A furat un plic cu bani dintr-un restaurant din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni