A furat un plic cu bani dintr-un restaurant din Pitești

de | 12.12.2023 16:42 | Județean, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești,
privind săvârșirea infracțiunii de furt, faptă înregistrată, inițial, cu autor necunoscut.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că este vorba despre un piteștean de 45 de ani, care a crezut că se îmbogățește, dar a ajuns după gratii.

Pe 11 noiembrie, în jurul ore 17.00, în timp ce se afla în interiorul unui restaurant din municipiul Pitești, bărbatul ar fi furat un plic ce conținea suma de aproximativ 1200 de lei.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, un bărbat de 45 ani, din Pitești, în timp ce se afla într-un local din același
municipiu, ar fi sustras un plic ce conținea suma de aproximativ 1200 de lei.”, transmite IPJ Argeș

În urma evenimentului, polițiștii au fost alertați, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Pe 23 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au continuat cercetările în acest caz. După administrarea probatoriului, bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești dispunând măsura preventive a controlului judiciar pentru 60 de zile.

În prezent, oamenii legii au finalizat cercetările, iar dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv stiripesurse.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ISU Argeș: Atenție la instalaţiile electrice decorative utilizate pentru împodobirea bradului de Crăciun!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole