Un Băiat și o Fată – gust desăvârșit de sărbători!

de | 12.12.2023 16:25 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Aromele copilăriei sunt cele mai pregnante de Crăciun. Cozonacii aromați, pandișpanele vanilate, cremele diafane ne recreează imaginea celor mai frumoase sărbători și nu pot lipsi de pe mesele luate alături de familie și prieteni în acest sezon de sărbătoare. Dacă vă doriți deserturile perfecte, dar fără să stați cu zilele la bucătărie, puteți avea încredere în preparatele cofetăriei Un Băiat și o Fată. Toate produsele  de cofetărie și patiserie sunt realizate în laboratoarele proprii pentru a asigura calitatea și prospețimea ingredientelor care sunt atent selecționate de maeștrii cofetari. Principiul acestora este acela că dulcele nu este suficient, ci gustul trebuie să fie desăvârșit!

Un băiat și o fată

Rețete unice

Dulciurile create de echipa Un Băiat și o Fată au arome și texturi echilibrate, acestea fiind realizate de maeștri cofetari ce folosesc un mix de tehnici artizanale și ultimele inovații în materie de aparatură. Au rețete unice, ingrediente naturale, pentru toate gusturile, creând atât prăjituri monoporție, cât și torturi delicioase. Combinații de nuci, fructe, mascarpone, ciocolată și mousse se transformă într-o încântare pentru simțuri.

Un băiat și o fată

Tradiții păstrate și perpetuate

Un Băiat și o Fată pune mult preț pe respectarea tradițiilor, din dorința de a aduce pe masa tuturor  produse ce amintesc de gustul copilăriei, de la bunici. De aceea, Un Băiat și o Fată pregătește, tot timpul anului, o gamă largă de produse tradiționale de casă. Cozonaci pufoși și bogați, chec cu fructe sau simplu, pișcoturi și fursecuri, foietaje și cornulețe cu diferite umpluturi, numai bune de pus pe masa de sărbătoare, pentru a încheia festiv cu un dulce delicios.

Un băiat și o fată

Bunătăți de post

Dacă doriți să vă delectați cu ceva bun chiar și în post, Un Băiat și o Fată are în meniu și asemenea dulciuri, gustoase, doar cu ingrediente vegetale. Puteți alege fursecuri, bușeuri, cornulețe sau un salam de biscuiți aromat, care să vă bucure chiar și în zilele în care vă abțineți de la anumite feluri de mâncare și să duceți astfel postul la final, fără a ceda ispitelor culinare.

Un băiat și o fată

Covrigul muscelean – marca înregistrată Un Băiat și o Fată

Cofetăriile Un băiat și o Fată dețin marcă înregistrată OSIM pentru „covrigul cu ou” sau „muscelean”, ce a devenit cunoscut în întreaga țară. Cofetăria argeșeană îl prepară și l-a prezentat la festivalurile și târgurile culinare și de turism din întreaga țară, dar și în străinătate, acest preparat gastronomic fiind un brand veritabil al Câmpulungului. Un Băiat și o Fată sunt singurele cofetării din țară care creează această rețetă, respectând cu strictețe ingredientele din bătrâni.

Un băiat și o fată

Un Băiat și o Fată este în casele argeșenilor, prin deserturile pe care le pregătește, din 1997. Brandul născut în muscel s-a dezvoltat treptat și și-a diversificat gama de servicii.

Un băiat și o fată

Brandul Un Băiat și o Fată dispune de o ofertă generoasă de produse clasice, torturi personalizate la comandă, prăjituri la bucată și la kilogram, ciocolaterie și gelaterie, și bineînțeles celebrele candy bar-uri: dulci, sărate sau de fructe.

Un băiat și o fată

În prezent, Un Băiat și o Fată deține cofetării în Câmpulung, Mioveni, Pitești și București. De-a lungul anilor, acestora li s-au alăturat și restaurante, dar și o pensiune cu SPA în Câmpulung Muscel, care recent a primit titlul „Firma de Aur” 2023, în baza voturilor primite.

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

MAYORE – tărâmul dulciurilor de poveste!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole