MAYORE – tărâmul dulciurilor de poveste!

de | 12.12.2023 15:35 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

Luna decembrie este plină de magie, iar la Mayore – prima cofetărie – ciocolaterie din Pitești – se țese un peisaj de basm în care deserturile sunt personajele principale. Aici, prăjiturile delicioase și pralinele din ciocolată belgiană îmbracă straie de sărbătoare și pot fi atât un desert ce va înnobila orice masă, creând emoții dulci, cât și un cadou perfect cu care nu poți să dai greș.

De sărbători, cu toții ne gândim cum să îi surprindem cât mai plăcut pe cei dragi, iar la Mayore găsești cele mai fine și savuroase cadouri. Îi poți surprinde cu deosebitele „Coșuri marca Mayore“ pline cu bunătăți realizate din ciocolata belgiană și ingrediente premium.

Colecția de torturi de Crăciun, o adevărată încântare pentru simțuri

Colecția de torturi cu tematică de Crăciun, de anul acesta, este gândită ca o poveste delicioasă, perfectă pentru a sărbători alături de cei dragi! Cu ingrediente premium și proaspete, maeștrii cofetari pregătesc compoziții pentru toate gusturile, de la cele cu fructe, la cele cu ciocolată. La Mayore se află cea mai diversificată ofertă de torturi disponibile și fără comandă, asta în cazul în care îți dai seama, pe ultima sută de metri, că nu ai ce să le oferi gazdelor sau ai uitat de desert.

Mayore cofetarie

Figurine din ciocolată belgiană

De sărbători, Mayore pregătește și frumoase figurine specifice sezonului, preparate din cea mai fină ciocolată belgiană. De asemenea, Mayore are și praline de ciocolată, ce oferă o experiență unică cu fiecare mușcătură, combinând ciocolata fină cu umpluturi rafinate precum caramel moale, nucă crocantă sau cremă de fructe. Savurează momente de răsfăț pur, alegând calitatea și pasiunea pentru ciocolată a maeștrilor cofetari de la Mayore.

Mayore cofetarie

Împodobește masa de sărbătoare cu cel mai delicios desert!

Lista de comenzi pentru Crăciun și Revelion este deschisă. Comenzile se pot face telefonic sau pe whatsapp la 0746129866, mesaj direct pe facebook, pe site-ul www.mayore.ro sau în locația din Pitești, str. Maior Gheorghe Șonțu, nr. 5.

Descoperă aromele excepționale și fă din fiecare zi o sărbătoare a gustului!

Mayore cofetarie

Pitești Centru, str. Maior Gheorghe Șonțu, nr. 5

Telefon: 0746129866

www.mayore.ro

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Casa Argeșeană Tradițional – destinația ta pentru petreceri de neuitat la sfârșit de an!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mayore

Ultimele articole