Casa Argeșeană Tradițional – destinația ta pentru petreceri de neuitat la sfârșit de an!

de | 12.12.2023 14:05 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

Restaurantul Casa Argeșeană Tradițional, din mijlocul orașului, și-a câștigat faima pentru preparatele delicioase, dar și pentru serile memorabile cu muzică live și atmosferă de petrecere.

casa argeseana intrare - Casa Argeșeană Tradițional - destinația ta pentru petreceri de neuitat la sfârșit de an!

Dacă nu știați cine vă poate găzdui cel mai reușit party de final de an cu colegii de la muncă sau petrecerea aniversară, cred că tocmai ați găsit răspunsul.

casa argeseana party - Casa Argeșeană Tradițional - destinația ta pentru petreceri de neuitat la sfârșit de an!

Casa Argeșeană Tradițional vă primește cu brațele deschise, servicii de top și un meniu extrem de generos, în care abundă felurile de mâncare tradiționale românești, precum: sarmale, mici, ciorbă de burtă, tochitură argeşeanǎ, mămăligă cu brânză și smântână, plăcinte cu brânză sau cu mere, pui la ceaun și multe altele. Nu-i așa că vă lasă gura apă?! Toate deliciile culinare sunt pregătite cu multă grijă și atenție la detalii, din ingrediente proaspete, pentru a vă oferi o experiență gastronomică autentică și inegalabilă.

Casa Argeșeană

Pentru a da tonul petrecerii, Casa Argeșeană are și propria formație de muzică, ce dă serilor acel plus de magie și veselie specifică unui restaurant tradițional românesc. De 17 ani, Casa Argeșeană promovează bucătăria românească și valorile tradiționale, fiind un local preferat atât de argeșeni, cât și de turiștii străini!

Casa Argeșeană

Pe site-ul casaargeseana.ro și pe pagina de Facebook, Casa Argeșeană Tradițional – b-dul Eroilor, găsiți toate amănuntele despre restaurant, meniu sau rezervări ori puteți suna direct la numerele de telefon: 0348.455.404 / 0741.282.066.

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cum savurăm bunătățile de pe masa de sărbători fără a ne strica buna dispoziție!

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Casa Argeşeană

Ultimele articole