Medalia Creștin Ortodoxă a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului ”Sfântul Neagoe Vodă Basarab” pentru Cristian Gentea

de | 12.12.2023 13:57 | Județean, Lifestyle

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a primit astăzi de la Înalt Preasfinția Sa Calinic Argeșeanul Medalia Creștin Ortodoxă a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului ”Sfântul Neagoe Vodă Basarab”. Primarul precizează că va continua să depună toate eforturile pentru a o merita – ”muncă, perseverență și rezultate în sprijinul comunității pe care o reprezint!”

”Am fost onorat să primesc din partea Înalt Prea Sfinției Sale Calinic Argeșeanul cea mai înaltă distincție pentru mireni – Medalia Creștin Ortodoxă a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului ”Sfântul Neagoe Vodă Basarab”!

Voi continua să depun toate eforturile pentru a o merita – muncă, perseverență și rezultate în sprijinul comunității pe care o reprezint!

A fost, totodată, o bucurie să-l întâlnesc astăzi la slujbă, în zi de mare sărbătoare, pe Părintele Calinic Argeșeanul!”, a transmis Cristian Gentea pe pagina de Facebook. 

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Terenul de sport multifuncțional din Prundu este gata

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea

Ultimele articole