La Mioveni. S-au debarasat și au câștigat!

de | 25.03.2024 13:26 | Administrație, Mioveni

Administrația locală din Mioveni anunță că zece dintre cei mai norocoși participanți la campania de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice (DEEE), care a avut loc sâmbătă, la Mioveni, au fost premiați cu electrocasnice noi. Spiritul civic și implicarea constantă în campaniile de mediu, le-au adus acestora premii oferită de SC SDG Arges Complet SRL – societatea care a organizat campania locală de colectare a deșeurilor.

Astăzi, în prezența reprezentanților conducerii primăriei Mioveni și ai societății SC SDG Arges Complet SRL, a avut loc extragerea celor 10 câștigători, care au fost extrași din urna în care au intrat automat în concurs toți participanții care s-au debarasat de electrocasnicele și aparatura electrică dezafectată, prin intermediul acestei campanii. Toți câștigătorii au fost contactați pentru a putea intra în posesia premiilor. Următoarea campanie de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice (DEEE) în Mioveni, va avea loc în vară.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dr. Adrian Tase: Cardiologii japonezi consideră că ne aflăm în fața unei pandemii de insuficiență cardiacă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Primăria Orașului Mioveni