Mioveni: Fetiţa care a căzut de la etajul 2-preluată de elicopterul SMURD. Se află în stare gravă

de | 04.04.2024 13:20 | Județean, Eveniment

Informații noi

Fetița care a căzut în această dimineață de la etajul doi al unui bloc din Mioveni se află în stare gravă și va fi transportată, cel mai probabil la un spital din Capitală, cu elicopterul SMURD.

38d86534 8e73 4c62 95cb 6649700e7440 - Mioveni: Fetiţa care a căzut de la etajul 2-preluată de elicopterul SMURD. Se află în stare gravă

În aceste momente, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă intervine pentru a efectua transferul de la Spitalul de Pediatrie Pitești la elicopterul SMURD.

e9cc0e73 680c 4b72 a958 d26669c8a393 - Mioveni: Fetiţa care a căzut de la etajul 2-preluată de elicopterul SMURD. Se află în stare gravă

Știrea inițială

O fetiță a căzut de la etajul 2 al unui bloc din Mioveni. Se află în stare gravă

Incident teribil în Mioveni. O fetiță de cinci ani a căzut de la etajul doi. Copila s-a lovit de asfalt și starea ei este critică.

Evenimentul a avut loc în urmă cu puțin timp, într-un bloc de pe lângă Școala Veche, iar la fața locului au intervenit de urgență echipajele medicale.

414e9f2c 968b 4c84 b4df ffbe232aad4e 1 - Mioveni: Fetiţa care a căzut de la etajul 2-preluată de elicopterul SMURD. Se află în stare gravă

Potrivit surselor noastre, în aceste momente micuța este transportată la spital de un echipaj SAJ. În sprijin, s-a deplasat și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă care a preluat fetița și a transportat-o la spital. Micuța a suferit mai multe traumatisme și se afla în comă, potrivit ISU Argeș.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și oamenii legii pentru cercetări.

Momentan nu se cunoaște cum s-a produs incidentul.

Potrivit martorilor oculari, în 2021, fetiţa a mai trecut printr-o experienţă similară, iar în prezent făcea terapie pentru recuperare.

Ea nu este singură la părinți, având o soră mai mare, iar tatăl lor lucrează la Piroux.

Vecinii spun că părinții celor două fetițe sunt niște oameni muncitori, cuminți, cu frică de Dumnezeu, și nu își explică cum de s-a abătut acest necaz pentru a doua oară asupra lor.

Știre în curs de actualizare.

Foto: Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Lidl retrage de la vânzare un produs cu suspiciune de Salmonella

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni