La Mioveni. A început campania de sterilizare gratuită!

de | 29.04.2024 12:09 | Mioveni, Administrație

Pentru a doua oară în acest an, Primăria Oraşului Mioveni şi Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, cu sprijinul Asociației Tierhlife Hoffnung desfășoară o nouă campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor de rasă comună, cu sau fără stăpân, în zona de picnic Făgetu.

În jur de 50 de animale vor beneficia de această intervenție gratuit, iar demersul de a diminua numărul de animale abandonate nu se va opri aici. În funcție de numărul de solicitanți, se va organiza încă două campanii în perioada imediat următoare.

Conform legii, este OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân, iar nerespectarea se sancţionează cu amendă, anunță cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni! ”Mulțumim pentru implicare tuturor celor care au ales să se implice și care au înțeles ca sterilizarea este un act de umanitate și responsabilitate, singura soluție pentru bunăstarea animalelor și implicit a noastră, pentru că numai astfel putem să contribuim activ la reducerea numărului de animale abandonate”, transmit cei de la Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioven în comunicatul remis presei.

Sursă foto: Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Piața Dacia din Mioveni – program special de Paște

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Orașului Mioveni