Mioveni. Lucrările de extindere a sistemului de distribuție cu gaze naturale la Făgetu sunt în plină desfășurare

de | 22.08.2023 10:37 | Mioveni, Administrație

Reprezentanții Primăriei orașului Mioveni au anunțat faptul că lucrările de extindere a sistemului de distribuție cu gaze naturale la Făgetu sunt în plină desfășurare.

lucrari Mioveni
Totodată aceștia reamintesc faptul că demersurile pentru realizarea acestui proiect au fost începute de către Primărie și Consiliul Local Mioveni încă de acum șase ani, însă a fost necesar să se schimbe legislația pentru ca administrația locală să poată porni investiția din fonduri proprii.
De precizat că proiectul de la Făgetu va avea două componente, respectiv rețeaua de distribuție gaze și stația de reglare și măsurare a gazelor naturale.
lucrari Mioveni
În ceea ce privește traseul total, acesta va avea o lungime de 9 kilometri și va costa aproximativ 1,8 milioane euro, investiția fiind suportată în întregime de la bugetul local al orașului Mioveni.
Toți participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție sporită în zonă, pe parcursul derulării acestor lucrări, respectând semnele de circulație și viteza legală.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, a mai transmis municipalitatea. 
Foto: Facebook Primăria Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident la Mioveni! Implicate trei mașini!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni