Haine fake- vândute la preț de produse originale în două magazine din Mioveni

de | 18.05.2022 16:55 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Mioveni

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au desfășurat acțiuni de prevenire și combatere a infracționalității în ceea ce privește bunurile contrafăcute și a celor neconforme cu standardul unor branduri de renume.

Prin urmare, luni, 17 mai, oamenii legii cu verificat 5 magazine care comercializau articole vestimentare, în Pitești și Mioveni. Polițiștii au descoperit în două magazine, din orașul Mioveni, sute de haine contrafăcute.

În urma verificărilor efectuate, la două societăți comeciale din oraș Mioveni au fost identificate (expuse spre vânzare) și ridicate un număr total de 352 articole vestimentare și accesorii ( treninguri, tricouri, șepci, ghiozdane și genți), susceptibile a fi contrafăcute, purtând însemnele, desenele și modelele referitoare la mai multe mărci înregistrate”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Oamenii legii au întocmit două dosare penale privind mărcile și indicațiile geografice.

Amenzi de aproape 30.000 de lei date de polițiștii rutieri

În ceea ce privește nerespectarea regulilor de circulație, polițiștii argeșeni au dat 184 de amenzi, în valoare totală de aproape 30.000 de lei, în doar 24 de ore.

De asemenea, oamenii legii au reținut, în scopul suspendării dreptului de circulație, 6 permise de conducere și au restras 5 certificate de înmatriculare.

Foto Impactpress.ro

Tragedie în Argeș! Un pompier a murit în timpul unei intervenții

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Pitești