La Mioveni. Numere de telefon utile pentru probleme care țin de serviciul apă-canal

de | 28.11.2023 14:03 | Administrație, Mioveni

Pentru că urmează două zile libere administrați locală din Mioveni anunță cetățenii că pentru orice problemă care ține de activitățile serviciul apă-canal sau iluminat public, au la dipoziție dispeceratul non-stop prin numerele de telefon: 0348/457.102; 0736.202.067.

Având în vedere cele două zile libere, declarate nelucrătoare în sistemul public prin lege, care urmează să fie marcate în cursul acestei săptămâni, vă informăm că primăria orașului Mioveni și instituțiile subordonate Consiliului Local nu vor desfășura activități cu publicul în zilele de joi, 30 Noiembrie (Sfântul Andrei) și vineri, 1 Decembrie (Ziua Națională a României).

Sursă foto: Facebook Primăria Orasului Mioveni. 

S-a instituit un serviciu de permanență

Pentru orice problemă care ține de activitățile serviciul apă-canal sau iluminat public, cetățenii orașului au la dipoziție un DISPECERAT NON-STOP prin numerele de telefon: 0348/457.102; 0736.202.067.

La nivelul societății Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni este instituit un serviciu de permanență în scopul intervenției prompte, ce asigură continuitatea serviciilor din domeniul de activitate precum alimentare cu apă, canalizare, salubritate sau iluminat public, în toată aria de operare.

Sursă foto: Facebook Primăria Orasului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

În Pitești. Programul de colectare a deșeurilor în zilele de Sfântul Andrei și 1 Decembrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni

Ultimele articole