La Mioveni! Șoferi amendați de polițiști pentru conducere agresivă!

de | 19.11.2023 21:15 | Mioveni, Eveniment

Polițiștii argeșeni au continuat în ultimele 24 de ore, acțiunile în sistem integrat, alături de jandarmi argeșeni și de reprezentanți ai altori instituții, cu scopul prevenirii și combaterii unor situații de risc pentru cetățeni, precum și al menținerii unui climat de ordine și siguranță publică.

În urma abaterilor au fost aplicate peste 600 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 130.000 de lei, dintre care 542 de sancțiuni au fost aplicate conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Au fost identificați, în cadrul acțiunilor și doi șoferi de 23, respectiv 28 de ani, care, în timp ce se aflau la semaforul din intersecția bulevardului Dacia cu strada Miorița din Mioveni, au fost depistați de polițiștii din cadrul Poliției orașului Mioveni având un comportament agresiv în trafic prin patinarea excesivă, în gol, a roților motoare, la pornirea vehiculului de pe loc.

Aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 580 de lei, fiecare, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Reamintim faptul că șoferii care conduc agresiv vehiculele, pot fi sancționați cu o amendă contravențională de la 580 de lei și până la 725 de lei iar permisele pot fi suspendate.

 

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mesajul emoționant al Poliției Locale Pitești adresat lui Condoruș Savaste, colegul decedat

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni