Mioveni: Tânără de 26 de ani, lăsată fără permis după ce a trecut pe roșu

de | 10.01.2024 18:17 | Județean, Eveniment

Se pare că nu doar bărbații încalcă cu bună știință regulile de circulație, ci și femeile. Ieri, o tânără de 26 de ani, din Mioveni, a decis că este inutil să aștepte culoarea verde a semaforului pentru a pătrunde în intersecție.

Ea fost depistată de Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, în timp ce conducea un autoturism pe strada I.C. Brătianu.

Nu se știe dacă șoferița a trecut pe roșu din neatenție sau intenționat, însă, cert este că femeia a devenit pieton pentru că nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric pus în funcțiune.

Ca urmare a abaterilor constatate, tânăra a fost sancționată contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 30 de zile.

Ca urmare a celor constatate, cea în cauză a fost sancționată contravențional, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.”, transmite IPJ Argeș

Tot ieri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni au depistat și un bărbat, de 54 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe raza localității Mioveni, și nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric aflat în funcțiune.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Produs rechemat de urgență de IKEA. Prezintă risc de electrocutare și arsuri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni