Misiunea primarului Cristian Gentea: ”Să poziționăm acest municipiu superb, viu și puternic acolo unde îi este locul în regiune și în România!”

de | 24.04.2024 12:11 | Pitești, Administrație, Politic

Cristian Gentea, actualul primar al Piteștiului, și-a depus astăzi candidature pentru un nou mandat. Aproape i-au fost colegii social-democrați în frunte cu președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă. Cu acest prilej, Cristian gentea, a subliniat misiunea pe care o are și anume: să poziționăm acest municipiu superb, viu și puternic acolo unde îi este locul în regiune și în România!”.

Candidatul PSD la funcția de primar al Piteștiului, actualul edil Cristian Gentea, împreuna cu echipa de consilieri și-au depus dosarele de candidatură la Biroul Electoral de Circumscripție Locală Pitești. Aceștia au fost însoțiți la BEC de către președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă, de deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci, deputații Nicolae Georgescu și Pavelescu Nicolae, precum și de vicepreședinții Consiliului Județean Adrian Dumitru Bughiu și Marius Nicolaescu.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Dragi piteșteni,

Sunt trei ani și jumătate de când ocup o funcție publică pe care am tratat-o ca pe o onoare și o imensă responsabilitate.

Piteștiul este un centru urban mare, care ridică numeroase provocări, pe toate palierele administrative: infrastructură, rețele de utilități, servicii către populație, parteneriat public-privat, patrimoniu local, educație, sănătate, cultură, sport, îngrijire socială etc.

Credința mea a fost, de la bun început, că nu există o sarcină prea grea sau prea mare dacă ești animat de ambiție, dacă îți place să muncești și dacă ai abilitatea de a gestiona echipe spre performanță.

După acești trei ani jumătate, sunt în măsură să vin în fața dumneavoastră cu fruntea sus și cu sufletul deschis.

Cu aceaste gânduri mi-am depus, oficial, azi dimineață, candidatura pentru un nou mandat de primar, alături de o echipă cel puțin la fel de performantă ca cea anterioară.

Avem multe proiecte de dus mai departe, pentru că ritmul în care Piteștiul se dezvoltă trebuie continuat.

Este misiunea noastră: să poziționăm acest municipiu superb, viu și puternic acolo unde îi este locul în regiune și în România!

Mergând înainte pe același drum, vă pot transmite cu recunoștință:

Mulțumesc pentru încredere!

Suntem o forță împreună!”, a fost mesajul transmis de Cristian Gentea.

Ne vom apuca imediat de muncă”

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”Avem o echipă puternică! Piteștenii știu ce s-a făcut în toată această perioadă în municipiul reședință de județ și sunt convins vor aprecia muncă depusă în ultimii trei ani și jumătate. Nu pierdem timpul și ne vom apuca imediat de muncă pentru că sunt foarte multe proiecte în derulare. În trei ani și jumătate s-a demonstrat că avem o echipă care a construit la Pitești și așa vor sta lucrurile și în continuare.”, a declarat Ion Mînzînă, potrivit informării celor de la PSD Argeș.

”Victoria este aproape!”

Senatorul PSD, Ovidiu Puiu, i-a fost aproape primarului Cristian Gentea în momentul depunerii candidaturii și i-a transmis un mesaj de victorie.

Sursă foto: Facebook Facebook Ovidiu Puiu.

”Cu multă încredere și entuziasm am fost astăzi alături de Cristian Gentea, primarul Municipiului Pitești, la depunerea listelor de susținători si a candidaturii la alegerile locale. Am văzut din nou multă determinare, viziune și ambiția de a duce Piteștiul pe traiectoria certă a creșterii și dezvoltării. Cristian Gentea a dovedit ca are și știința și dorința de a face lucruri excepționale pentru Pitești și de a servi interesele comunității în cel mai profund sens. Îi sunt cu totul alături, convins fiind atât de calitățile personale, cat și de susținerea si aprecierea pe care piteștenii i-au arătat-o pe durata întregului mandat.

Mult succes pe noul drum! Victoria este aproape!”, a fost mersajul transmis de senatorul PSD Ovidiu Puiu.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea și Facebook Ovidiu Puiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiecte mari de infrastructură. Investiții majore pentru degrevarea traficului din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea

Ultimele articole