Modificări în traficul din Pitești. Sunt vizați cei care stau în cartierul Craiovei

de | 27.04.2023 20:47 | Administrație, Pitești, Știri

Administrația locală din Pitești anunță că de astăzi, 27 aprilie, s-a înființat o nouă trecere de pietoni la intersecția Căii Craiovei cu strada Bibescu Vodă. Totodată, de astăzi a fost pus în funcţiune, pe galben intermitent, un semafor cu buton la trecerea de pietoni de pe Calea Craiovei.

”Conform avizării Comisiei de Circulație din data de 26.07.2022, Primăria Municipiului Piteşti a dispus astăzi, 27 aprilie, înființarea unei treceri de pietoni la intersecția Căii Craiovei cu strada Bibescu Vodă. Măsura este instituită pentru siguranța pietonilor și pentru reducerea riscului de accidente rutiere. Participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție sporită în zonă”, a anunțat administrația locală din Pitești. Tot de astăzi a fost pus în funcţiune, pe galben intermitent, un semafor cu buton la trecerea de pietoni de pe Calea Craiovei, intersecție cu strada Bibescu Vodă. Vineri, 28.04.2023, după ora 10:00, semaforul va avea regim normal de funcţionare: pietonul apasă butonul de cerere şi apoi așteaptă secundele indicate de numărător până la apariţia culorii de traversare. ”Montarea acestui semafor va contribui la o siguranţă crescută, în trafic, pentru persoanele care tranzitează, dar şi pentru cei care locuiesc sau își desfăşoară activitatea în zonă”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Poșta Română. Programul subunităților de 1 Mai

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole