“Moș Crăciun vine și la tine!” Campanie umanitară organizată de Centrul Cultural Mioveni

de | 05.12.2022 12:11 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Mioveni

O nouă campanie umanitară va fi organizată, în acest an, cu prilejul sărbătorilor de iarnă, de Centrul Cultural Mioveni.

Moș Crăciun va primi o mână de ajutor, iar reprezentanții Centrului Cultural Mioveni îl sprijină, în acest sens, pentru a aduce zâmbetul pe buzele copiilor la care moșul nu poate ajunge.

Campania umanitară, care are deja o tradiție de câțiva ani, se desfășoară cu ajutorul voluntarilor și donatorilor, iar până acum a reușit să ajungă în casele a sute de copii din Mioveni.

În acest an, donațiile pot fi făcute în perioada 05-20 decembrie, iar copiii vor primi cadourile până în ajunul Crăciunului.

campanie umanitara mioveni - "Moș Crăciun vine și la tine!" Campanie umanitară organizată de Centrul Cultural Mioveni

Prin această campanie, oricine poate afla cum este să fii Moș Crăciun, dăruind copiilor haine, încălțăminte, jucării, rechizite, cărți, alimente neperisabile ori dulciuri”, transmit reprezentanții Centrului Cultural Mioveni.

Donațiile vor fi colectate până pe 20 decembrie, la Centrul Cultural Mioveni corp B, Bl. V2 B, parter (lângă Poliția Locală Mioveni), de luni până joi, în intervalul orar 08.00 – 16.00.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Expoziție organizată de Centrul Cultural Mioveni cu ocazia Săptămânii Educației Globale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: