Motociclist agresiv în Pitești! L-au potolit polițiștii!

de | 22.03.2023 18:16 | După locație, Eveniment, Pitești, Știri

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au desfășurat, în cursul zilei de marți, 21 martie, acțiuni, pe raza municipiului Pitești și a localităților arondate, pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente de circulație, și depistarea conducătorilor auto care conduc în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

Astfel, în urma celor constatate, polițiștii au aplicat 56 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 4.600 de lei, fiind reținute 5 permise de conducere, în vederea suspendării dreptului de circulație, și retras un certificat de înmatriculare.

Spre exemplu, un motociclist a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Pitești în timp ce avea un comportament agresiv în trafic, pe bulevardul Frații Golești din Pitești.

Piteșteanul în vârstă de 28 de ani s-a făcut remarcat, de asemenea, și prin accelerarea repetată.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul s-a ales cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Foto descriptiv.
Sursa focuspress.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Percheziții în Argeș într-un dosar de fals, uz de fals și abuz în serviciu! Acte întocmite de un inginer mort!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole