anchetaonline.ro

Argeșeni morți de beți la volan! Au dat permisul pe dosar penal

de | 22.03.2023 19:09 | Știri, Costești, Curtea de Argeș, După locație, Eveniment, Județean, Pitești

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat, în cursul zilei de ieri, marți, 21 martie, un argeșean care conducea un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani, din Costești, a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, după ce etilotestul a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

De asemenea, tot în cursul zilei de 21 martie, un alt argeșean băut la volan a avut ghininul de a fi oprit de polițiști.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani, din Curtea de Argeș, conducea un autoturism pe Strada 1 Decembrie 1918 de pe raza aceluiași municipiu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv.

Foto Observator.tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Motociclist agresiv în Pitești! L-au potolit polițiștii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: