anchetaonline.ro

Bărbatul lovit de mașină azi, în Bascov – se află în stare critică!

de | 22.03.2023 19:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

INFORMAȚII NOI

În urma accidentului rutier care a avut loc în cursul zilei de astăzi, miercuri, în care un bărbat a fost spulberat de mașină, în Bascov, revenim cu noi informații.

Victima, care prezintă multiple traumatisme, se află în aceste momente în sala de operație.

Potrivit surselor noastre, acesta urmează să fie mutat pe secția ATI

Prognosticul medicilor este rezervat, bărbatul fiind în stare critică.

INFORMAȚII NOI

Potrivit polițiștilor, accidentul produs pe DN7, în Bascov, s-a soldat cu rănirea gravă a pietonului. Victima este un bărbat de 44 de ani, din Bascov, care a fost transportat la spital, în stare de inconștiență.

Potrivit cercetărilor, desfășurate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, la volan se afla un șofer de 62 de ani, din orașul Novaci, județul Gorj.

Din cercetările preliminare, efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 62 de ani, din orașul Novaci, județul Gorj, care conducea un autoturism pe DN 7, din direcția Râmnicu Vâlcea către Pitești, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor (posibil pe fondul traversării neregulamentare), în localitatea Bascov, a accidentat un bărbat de 44 de ani, din Bascov, care se deplasa în calitate de pieton”, transmite IPJ Argeș.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, reieșind că nu a consumat alcool.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești, fiind intubat și supus investigațiilor medicale.

Știre inițială

Accident în Bascov! Pieton lovit de mașină

Un accident rutier a avut loc, miercuri, în localitatea Bascov. Din primele informații, se pare că un pieton a fost lovit de o mașină.

Momentan, nu se cunosc detalii cu privire la starea victimei.

La fața locului se află un echipaj de poliție, dar și unul al SAJ Argeș.

Foto Info Trafic Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Femeie rănită în accident! A ajuns la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: