Un grup format din 4 minori a spart două școli!

de | 22.03.2023 20:32 | Știri, Eveniment, Național

Patru tineri cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani au spart două școli din județul Olt. Toți cei implicați au fost reținuți pentru 24 de ore, conform Antena 3 CNN.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a informat miercuri, 22 martie, că sesizarea privind furturile a fost făcută acum două zile.

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au stabilit faptul că în perioada 18-19 martie a.c., patru tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, toți din orașul Piatra-Olt, ar fi pătruns, prin efracție, în incinta a două unități de învățământ, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, respectiv: bare din fier, prelungitoare și cabluri electrice”, conform IPJ Olt.

Inițial, pe numele tinerilorau fost emise ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Olt, apoi au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Balș, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, potrivit sursei citate.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto ct100.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbatul lovit de mașină azi în Bascov se află în stare critică!

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole