Mai multe magazine de haine fake din Câmpulung au rămas fără marfă! Poliția a confiscat tot

de | 25.08.2023 20:08 | Știri, Câmpulung Muscel, Eveniment, Județean

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au desfășurat, în cursul zilei de ieri, joi, 24 august, activități pentru prevenirea și combaterea infracționalității la regimul bunurilor contrafăcute și a celor neconforme cu standardul unor branduri de renume.

Astfel, organele de lege au verificat, în cadrul acțiunii, mai multe magazine de haine din Câmpulung.

Aceștia au găsit și confiscat 150 de articole vestimentare și accesorii (treninguri, tricouri, pantaloni, șepci, ghiozdane), contrafăcute, cu inscripții false, ce erau expuse spre vânzare.

Ca urmare a celor constatate, au fost întocmite două dosare penale, conform art. 102 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice, prejudiciul cauzat urmând a fi comunicat de tituarii mărcilor înregistrate.”, transmite IPJ Argeș.

 

 

Foto Impactpress

Descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragedie în Curtea de Argeș! Un bărbat a murit după ce un tractor s-a răsturnat peste el!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: