La mulți ani, Mihail Marinescu!

de | 08.11.2023 07:34 | Județean, Anunțuri, Lifestyle

Astăzi, creştinii îi sărbătoresc pe Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil, cunoscuţi drept conducătorii cetelor de îngeri şi călăuze ale sufletelor spre Rai.

Printre cei care sunt sărbătoriții zilei se numără și Mihail Marinescu, directorul general al SC Apă Canal 2000 SA. De când a venit la conducerea SC Apă Canal 2000 SA, din 2016, societatea s-a dezvoltat notabil, venind în întâmpinarea nevoilor cetățenilor beneficiari ai serviciului de apă și canalizare. Lansarea și implementarea proiectelor a fost un punct forte al conducerii, reușind împreună cu echipa să promoveze o viziune bazată pe experiența din teren. Mihail Marinescu a mai ocupat între 2004 și 2013 funcția de consilier juridic la Apă Canal 2000 S.A., iar din februarie 2013 până cand a fost numit la conducerea Apă Canal, a fost șeful Serviciului Juridic. Astăzi, cu ocazia sărbătorii Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil, colegii de la Apă Canal 2000 SA îi transmite sincere urări de sănătate şi împliniri pe toate planurile. La mulţi ani fericiţi alături de cei dragi și din partea Ancheta!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000