anchetaonline.ro

Municipalitatea caută cea mai bună idee. Floriștii piteșteni, invitați să facă un proiect pentru Simfonia Lalelelor 2023

de | 17.03.2023 15:10 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Național, Pitești

Primăria Pitești invită floriștii piteșteni să transmită, până în data de 27 martie 2023, prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, proiectul care exprimă viziunea lor referitoare la amenajarea zonelor propuse ca nuclee ale Simfoniei Lalelelor 2023, anunță administrația locală pe pagina de Facebook.

”Municipalitatea piteșteană propune o abordare comunitară pentru organizarea Simfoniei Lalelelor din acest an, prin implicarea specialiștilor din domeniul floristic din orașul nostru. Ne dorim să transformăm această manifestare într-o adevărată simfonie a florilor, prin crearea unor aranjamente spectaculoase și inedite, care să încânte și să surprindă toți vizitatorii Parcului Lunca Argeșului și ai centrului Piteștiului”, se arată în informarea publicată.

În consecință, Primăria Pitești invită floriștii piteșteni să se implice într-un parteneriat cu municipalitatea, pentru a dezvolta acest nou concept și pentru a se asigura că mesajul ajunge la toți profesioniștii din domeniu. ”Facem apel către toți cei care dețin studii de specialitate și au dorința de a se implica în acest eveniment comunitar să transmită, până în data de 27 martie 2023, prin e-mail, la adresa primaria@primariapitesti.ro, proiectul care exprimă viziunea lor referitoare la amenajarea zonelor propuse ca nuclee ale Simfoniei, prin frumusețea și originalitatea aranjamentelor florale: Piața Primăriei, platoul de la intrarea în Parcul Lunca Argeșului și pavilionul expozițional ce va fi organizat tot în parc, într-un spațiu dedicat. Vă așteptăm alături de organizatori și suntem convinși că, prin colaborarea și implicarea tuturor, putem crea o experiență de neuitat pentru toți cei care se vor bucura de această sărbătoare a piteștenilor!”, potrivit sursei citate.

Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Trecere de pietoni nou înființată în Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: