anchetaonline.ro

Argeș: Furt dintr-o casă de vacanță! Făptașii au 18 și 19 ani

de | 17.03.2023 15:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Argeș: Furt dintr-o casă de vacanță! Făptașii au 18 și 19 ani

Infractori la 18 și 19 ani! Doi tineri din județul Argeș sunt reținuți pentru 24 de ore, după ce au furat dintr-o casă de vacanță, din localitatea Botești.

Potrivit cercetărilor, cei doi tineri au comis mai multe furturi, din aceeași casă, în perioada octombrie 2022-martie 2023. Bunurile pe care le sustrăgeau erau vândute, ulterior, în municipiul Pitești.

După câteva luni de cercetări, cei doi tineri au fost prinși, iar joi, 16 martie, au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceștia vor fi prezentanți Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Prejudiciul este în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

În ziua de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, și au reținut doi tineri, de 18, respectiv 19 ani, ambii din comuna Boțești.
Din cercetări, s-a stabilit că, în perioada octombrie 2022- 11 martie 2023, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință de vacanță din localitatea Boțești, bunuri pe care le-ar fi valorificat pe raza municipiului Pitești.
Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 2.000 de lei, a fost recuperat”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Când dragostea e oarbă: Păcălită de un piteștean să facă un credit pentru a lua o casă! Bărbatul a cheltuit toți banii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: