anchetaonline.ro

Când dragostea e oarbă: Păcălită de un piteștean să facă un credit pentru a lua o casă! Bărbatul a cheltuit toți banii

de | 17.03.2023 14:23 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Când dragostea e oarbă: Păcălită de un piteștean să facă un credit pentru a lua o casă! Bărbatul a cheltuit toți banii

Expresia „dragostea e oarbă” i se potrivește perfect unei femei, care a fost păcălită de iubit, un bărbat de 31 de ani, din Pitești, să facă un credit bancar și să se împrumute de la cunoscuți pentru a cumpăra o casă.

Întreaga poveste a avut loc în septembrie 2020, atunci când cei doi formau un cuplu, iar bărbatul a convins-o pe femeie să își facă un credit bancar în valoare de 41.367 lei și să împrumute suma de 31.000 euro, spunându-i că banii vor fi folosiți pentru a-și face împreună o casă.

Ulterior, bărbatul s-ar fi răzgândit și nu și-a ținut promisiunea, ci a folosit banii în scop propriu. Piteșteanul a cheltuit toți banii, iar casa, evident, nu a mai fost construită.

După ce relația celor doi s-a încheiat, iar femeia s-a convins că nu își va primi banii înapoi de la fostul iubit, ba chiar este nevoită să achite creditul la bancă, dar și celălalt împrumut, aceasta a făcut plângere la poliție.

Joi, 16 martie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de înșelăciune. El va fi prezentat, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv CSID

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeșean jefuit de o prostituată din București! Tânăra i-a furat 10.000 de euro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: