A murit Ryan O’Neal, starul din „Love Story”

de | 09.12.2023 09:33 | Național, Lifestyle

Doliu în lumea filmului. A murit actorul american Ryan O’Neal, cunoscut pentru rolurile din filmele lui Stanley Kubrick, „Love Story” şi „Barry Lyndon”.

El a încetat din viață vineri, 08 decembrie, la vârsta de 82 de ani. Anunțul trist a fost făcut chiar de fiul său pe rețelele de socializare.

Este cel mai greu lucru pe care l-am avut vreodată de spus, dar asta este. Tatăl meu a murit liniştit astăzi”, a anunţat pe Instagram fiul său, Patrick O’Neal.

Potrivit digi24.ro, Ryan O’Neal suferea de leucemie încă din anul 2001, iar în anul 2012 a fost diagnosticat cu cancer la prostată.

El a devenit faimos în 1970 după ce a jucat în „Love Story”, o poveste de dragoste în care a interpretat rolul unui student la drept de la Harvard care se îndrăgosteşte de o tânără nevoită să lucreze la bibliotecă pentru a-şi plăti studiile. Rolul i-a adus o nominalizare la Oscar.

Ulterior, el a mai jucat în special în „Barry Lyndon”, regizat de Stanley Kubrick în 1975.

Foto: Profimedia

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție! COD GALBEN de ceață în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ryan O’Neal

Ultimele articole