Mutu face dezvăluiri surprinzătoare: „Am trăit momente cumplite, am fost în depresie”

de | 11.06.2022 18:26 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Adrian Mutu și-a lansat sâmbătă, 11 iunie, cartea autobiografică realizată în colaborare cu jurnalistul Cătălin Oprişan. „Revenirea din Infern”, așa cum se numește cartea, a fost lansată în cadrul Sports Festival, la Cluj, chiar înainte de meciul de retragere dedicat lui Mutu, care se va desfășura duminică.

Adrian Mutu a primit 100.000 de euro „pentru 80 de ore de confesiuni”, așa cum a spus el. În autobiografie, sunt evocate perioadele de la FC Argeș, transferul și incidentele de la Chelsea. De asemenea, fostul atacant a vorbit și despre viața personală și despre cele trei căsătorii.

În carte este atins și un subiect sensibil, și anume cazul „Cocaina”.

adrian mutu2 - Mutu face dezvăluiri surprinzătoare: „Am trăit momente cumplite, am fost în depresie”

Foto Digi 24

Eram Adrian Mutu, un fotbalist cu un salariu săptămânal de star de cinema, cu o mașină ultimul tip și cu bonusuri de performanță. Trăiam la Londra, un oraș ce te înghițea cu totul dacă nu dejucai jocul la ofsaid, proaspăt divorțat, fără posibilitatea de a-mi vedea fiul de doi ani, fără prieteni adevărați, dar cu poză pe prima pagină a tabloidelor ce vindeau, zilnic, 800.000 de numere – Adrian Mutu”.

„Am făcut rău familiei, unii au suferit din cauza mea”

Mutu a vorbit și despre viața sa privată și familie, fiind căsătorit cu Alexandra Dinu, Consuelo Gomez și acum cu Sandra Bachici.

Am făcut rău familiei, unii au suferit din cauza mea. Am înțeles asta, știu unde pașii n-au urmat drumul potecii, tocmai de aceea nu vreau ca și alții să treacă prin ce am trecut eu. Am fost catalogat eronat, arătat cu degetul, dat exemplu la rubrica «Așa, nu!». Uneori, meritat, altă dată, nu!”, a spus actualul antrenor de la Rapid.

FOTO Adrian Mutu si a lansat o carte la Cluj O 1000x600 1 - Mutu face dezvăluiri surprinzătoare: „Am trăit momente cumplite, am fost în depresie”

Foto Ardeal 24

El a mai dezvăluit în cartea sa, că nu și-a trădat niciodată țara și fotbalul:

Niciodată n-am trădat două lucruri: fotbalul și țara. Pe primul pentru că am fost bătăios, orgolios, mi-am dorit mereu să câștig, conștient că, dacă-l păcălesc, se va întoarce, cândva, împotriva mea, asemenea unui bumerang. Pe a doua, pentru că imnul auzit de zeci de ori este cel mai frumos lucru din lume, credeți-mă!”.

Adrian Mutu, în vârstă de 43 de ani, originar din Călinești, și-a început cariera în fotbal la FC Argeș, continuând apoi la Dinamo. În 1999 a fost transferat la Inter Milano. După plecarea sa la Chelsea, a urmat o perioadă de suspendare, în urma scandalului Cocaina.

A continuat, totuși să surprindă, devenind Il Fenomeno- unul dintre cei mai iubiți jucători străini din Seria A. A jucat pentru Inter Milano, Hellas Verona, Parma, Juventus, Fiorentina, Cesena, Chelsea și Ajaccio.

Foto Adevărul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Un jurnalist stabilit în Canada își caută familia biologică

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Mutu

Ultimele articole