Muzeul Județean Argeș organizează expoziția foto-documentară „Armata României, evoluție și transformări”

de | 28.03.2024 09:32 | Pitești, Cultură

  • Armata României, evoluție și transformări!

Muzeul Județean Argeș organizează expoziția foto-documentară „Armata României, evoluție și transformări”, cu prilejul aniversării a 20 de ani de la aderarea României la Alianța Nord-Atlantică.

Expoziția va fi urmată de o masă rotundă cu tema „ 20 de ani de la aderarea la NATO”, anunță reprezentanții instituției.

Evenimentul va avea loc vineri, 29 martie, la ora 9.00, la sediul Muzeului Județean Argeș.

Trebuie precizat faptul că această manifestare este organizată în colaborare cu unitățile militare din cadrul Garnizoanei Pitești, cu sprijinul Direcției Informare și Relații Publice din Ministerul Apărării Naționale.

Aceasta prezintă momente semnificative și contexte diverse, militare și sociale, din realitatea cotidiană a militarilor români, aflați în misiuni NATO.

Muzeul Judetean Arges

Reamintim totodată faptul că Muzeul Județean Argeș este o instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Argeș.

 

Foto: Muzeul Județean Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție! O masă de aer cu praf saharian traversează România

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Județean Argeș