Muzică de film, la Filarmonica Pitești în data de 25 mai

de | 22.05.2023 12:40 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

Joi, 25 mai, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, Filarmonica Pitești organizează concertul simfonic Hollywood in Pitești 2023.

Programul concertului cuprinde: J. Hisaishi – Howl’s Moving Castle, E. Bernstein – Magnificent Seven,       C. Chaplin – This Is My Song, J. Powell – How To Train Your Dragon, S. Iradier – La Paloma, J. Horner – The Mask of Zorro și Titanic – My heart will go on, J. Williams – Harry Potter,      H. L. Shore – Lord Of The Rings, G. Sviridov – Snowstorm, A. Silvestri – Avengers, J. Last – Kill Bill – The Lonely Shepard și V. Cosma – Le Grand Blond.

Constantin Grigore Filarmonica concert

Dirijorul Constantin Grigore a urmat şi cursurile Academiei de Muzică „Karol Lipinski” din Polonia, după absolvirea studiilor muzicale în ţară,  Acesta a fost îndrumat de maeştri recunoscuţi ca: Horia Andreescu, Petru Andriesei, Ilarion Ionescu-Galaţi şi Marek Pijarowski (Polonia). A participat la masterclassuri la Malaga, Viena şi Varşovia și a susţinut concerte cu: Orchestra Simfonică a Filarmonicii „George Enescu”, Orchestra Teatrului de Operă și Balet „Oleg Danovski”, Orchestra Teatrului Naţional de Operetă și Musical din Bucureşti, filarmonicile din Iași, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Craiova, Piteşti, Sibiu, Orchestra Naţională a Republicii Moldova ș.a. În prezent, este dirijorul principal al Orchestrei Camerata Regală și al Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București.

Gina Sandu filarmonica concert

Gina Sandu este absolventă a Facultății de Interpretare Muzicală (specializarea nai) a Universității Naționale de Muzică Bucuresti, la clasa profesorilor Gheorghe Zamfir și Dalila Cernătescu. Doctor în muzică. Gina Sandu este profesor de nai și director adjunct la Liceul de Arte „Dinu Lipatti” din Pitești. Ca solist instrumentist, a colaborat cu orchestrele Crai Nou și Țara Bîrsei din Brașov, Magic Orchestra, Orchestra Națională de Folclor din București și Doina Argeșului și Camerata Argesis din Pitești. Din 2010, colaborează cu Filarmonica Pitești, fiind prezentă în numeroase proiecte sub bagheta dirijorilor Tiberiu-Dragoș Oprea, Constantin Grigore și Mădălin Sandu.

Cei interesați pot achiziționa bilete de pe www.bilete.ro sau de la casa de bilete a instituției.

De precizat că prețul unui bilet este de 40 de lei sau 30 de lei, în funcție de categoria locului.

Elevii și studenții plătesc pentru un bilet 10 lei, respectiv 7,50 lei iar pensionarii, 20 de lei, respectiv 15 lei.

 

Foto: Filarmonica Pitești 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Filarmonica Pitești