Muzică şi poezie la final de an!

de | 29.12.2023 10:31 | Știri, Cultură, Importante

Spectacol de muzică folk și poezie la final de an la Pitești. Sute de oameni au umplut sala de spectacole a Teatrului “Alexandru Davila” până la refuz. Protagonistă a fost cea mai tânără cântăreață de muzică folk, considerată de toți marea speranță a acestui gen muzical.

Maria Rainea a început să ia cursuri de chitară la opt ani, iar acum, la 14, are propriile concerte de muzica folk, cu invitați. Acesta este unul dintre ele, avându-l ca invitat pe poetul Sorin Poclitaru. Spectacolele sale arată ca un minicenaclu Flacăra.

Aceste imagini sunt de la concertul de Crăciun la care care biletul a costat 30 de lei, iar toate încasările au fost donate către copiii cu probleme.

Maria Rainea e prezentă la toate festivalurile folk din România și cântă aproape toate piesele consacrate de Cenaclul lui Adrian Păunescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Victorie la “Pitești Arena” pentru Echipa Națională de handbal masculin!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: