Naționala de handbal masculin s-a impus. România câștigă „Trofeul Carpați NIRO”!

de | 29.12.2023 20:04 | Pitești, Lifestyle

Naționala de handbal masculin s-a impus și în meciul cu Georgia și astfel a câștigat ”Trofeul Carpați Niro”. Pitești Arena găzduit ieri și astăzi patru meciuri importante.

România continuă pregătirile pentru Euro 2024 și a participat la Trofeul Carpați Niro, alături de echipele naționale de handbal masculin ale Georgiei și Greciei, calificate și ele la Euro 2024, precum și Slovacia. Echipa națională se pregătește să dea piept cu echipe obișnuite cu vârful clasamentului la toate competițiile internaționale, Spania și Croația, cărora li se alătură în grupa B, unde va mai întâlni și Austria, echipă cu care am jucat și în calificări. Ascensiunea spre randamentul maxim a inclus două meciuri la Trofeul Carpați Niro. Trofeul Carpați Niro a început joi cu partida dintre Slovacia și Georgia, care s-a încheiat cu scorul de 27-32. Apoi, sportivii români s-au impus în duelul cu Grecia cu scorul de 31-27. Astăzi finala mică s-a jucat între Slovacia și Grecia. A urmat finala mare între România și Georgia la Trofeul Carpați Niro. Și la acest meci Naționala s-a impus, scor 31-25.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”România câștigă „Trofeul Carpați NIRO” după succesul din finala contra Georgiei, scor 31-25.

Felicitări tricolorilor pentru dăruire și mult succes la Campionatul European!

Vă așteptăm și pe viitor la „Pitești Arena”!, a transmis primarul Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Pregătirea echipei naționale de handbal masculin va continua în Elveția, la Yellow Cup, competiție la care mai participă echipele țării gazdă, Bosniei și Herțegovinei și Argentinei, între 4 și 6 ianuarie. Campionatul European va debuta în 10 ianuarie, iar România va juca primul meci în 12 ianuarie, la Mannheim, cu Austria. În al doilea meci, ne vom măsura forțele cu Spania, în 14 ianuarie, apoi cu Croația, în cel de-al treilea, în 16 ianuarie.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simona Bucura-Oprescu: Dacă reducem deficitul de forță de muncă bine calificată, angajații vor avea salarii mai mari

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole