Are nevoie de 12.000 lei! Mamă a doi copii, diagnosticată cu cancer de col!

de | 16.08.2023 20:57 | Știri, Județean, Lifestyle, Pitești

O mamă a doi copii din Pitești trece prin momente grele.

Guță Mihaela Magdalena, mama unei fetițe și a unui student la psihologie, a fost diagnosticată cu cancer de col uterin, veste sfâșietoare pentru familia și apropiații acesteia.

Cancerul de col uterin este considerat prima cauză de mortalitate prin cancer în rândul femeilor din România, distrugând sute de familii în fiecare an.

Femeia are nevoie acum  de 12.000 de lei pentru ultimele ședințe de brahiterapie, sumă pe care familia nu și-o permite, din păcate.

Suma nu este una care să fie copleșitoare, vorbim numai despre 12.000 de lei, dar pentru familie și posibilitățile acesteia este extrem de mult și toți fac eforturi uriașe, nereușind să o strângă.

Astfel, pentru a putea face ultimele ședințe de brahiterapie, rudele Mihaelei încearcă să strângă banii necesari, apelând chiar și la bunătatea oamenilor, prin donații.

Dacă doriți să ajutați familia îndurerată a Mihaelei, vă îndemnăm să donați în contul: RO 29 RZBR 0000 0600 2363 4697, Guta Mihaela Magdalena

Orice sumă depusă în contul ei contează.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole