NEWS! Se modifică programul magazinelor Lidl din toată țara

de | 23.09.2022 17:35 | Știri, După locație, După subiect, Importante, Lifestyle, Național

Având în vedere criza energiei electrice cu care ne confruntăm, gigantul Lidl anunță că va lua noi măsuri pentru a face economie.

Astfel, programul magazinelor Lidl va fi modificat, urmând ca în cursul săptămânii să fie deschise cu 30 de minute mai târziu și să se închidă o oră mai devreme.

De asemenea, în weekend, magazinele Lidl vor fi deschise cu 30 de minute mai târziu și se vor închide cu 2 ore mai devreme, față de programul stabilit în prezent.

Măsura va fi aplicată în toate orașele unde hipermarketul este prezent. În cazul magazinelor care au deja program de funcționare redus nu se va face niciun fel de modificare.

program lidl se modifica orarul de functionare in toate magazinele din tara incepand din 26 791145 - NEWS! Se modifică programul magazinelor Lidl din toată țara

Foto Antena 3

Programul magazinelor Lidl va fi următorul:

• Luni – Sâmbătă: 07:30 – 21:00
• Duminică: 08:00 – 19:00

Foto descriptiv Revista Progresiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Avertisment de la ING pentru clienții băncii: „Anunțați cât de repede posibil”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lidl