Nicolae Ciucă: Votul dat astăzi pentru Ursula von der Leyen e un vot pentru o Europă mai puternică și mai unită

de | 07.03.2024 14:12 | Național, Politic

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, nu a întârziat să transmit un mesaj Ursulei von der Leyen după ce popular europenii au decis ca actuala preşedintă a Comisiei Europene să fie candidata PPE pentru un nou mandat la CE. De altfel, vă reamintim că în aceste zile se desfășoară la București Congresul Partidului Popular European.

Sursă foto: Facebook Nicolae Ciucă.

”Felicitări, Ursula von der Leyen – candidatul PPE la șefia Comisiei Europene!

Votul dat astăzi pentru Ursula von der Leyen, la București, e un vot pentru o Europă mai puternică și mai unită. O Europă în care România se poate dezvolta și în care românii sunt respectați.

Președinta Comisiei Europene este un prieten și un aliat al României. A fost o susținătoare vocală a integrării României în Schengen. Sprjiinul său și manifestul votat ieri de către PPE, în unanimitate, sunt garanții că România va deveni cât mai curând membră a Spațiului Schengen cu drepturi depline”, a fost mesajul transmis de președintele PNL Nicolae Ciucă.

Sursă foto: Facebook Nicolae Ciucă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ursula von der Leyen a fost desemnată candidata PPE pentru președinția CE

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Ciucă

Ultimele articole