Nicolae Georgescu: „Acționăm pentru ca elevii din România să nu mai fie expuși la tot felul de produse care le distrug sănătatea și le pun viața în pericol”

de | 01.03.2024 15:45 | Politic, Județean

PSD este partidul care a găsit voința să inițieze și să adopte interzicerea fumatului în spații publice închise în anul 2016, transmite deputatul Nicolae Georgescu.

Am avut de combătut atunci atacuri dure din partea industriei în domeniu, dar nu ne-am lăsat.
Opt ani mai târziu, tot PSD a găsit de cuviință să acționeze în vederea reducerii expunerii copiilor și tinerilor la produsele de tutun plasate în dispozitive electronice.
Prin PL-x nr. 765/2023, al cărui co-inițiator sunt, au fost modificate şi completate unele acte normative din domeniul produselor din tutun, astfel că după votul final de astăzi, comercializarea țigărilor electronice către minori este interzisă prin lege, iar amenzile pentru încălcarea acesteia pot ajunge până la 100.000 de lei, preciza vicepreședintele PSD Argeș în urmă cu doar  câteva zile.
Nicolae Georgescu

Foto: Facebook

Deputatul Nicolae Georgescu mai subliniază faptul că se acționează pentru ca elevii din țara noastră să nu mai fie expuși la tot felul de produse nocive.

În echipă cu medici, cadre didactice și grupuri de părinți acționăm pentru ca elevii din România să nu mai fie expuși la tot felul de produse care le distrug sănătatea și le pun viața în pericol”.
Foto: Facebook Nicolae Georgescu
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Georgescu