Nicolae Velcea: „Din 18 martie autobuzele vor circula și pe traseul: strada Izvorani – Ștefănești Blocuri”

de | 05.03.2024 13:58 | Administrație, Ștefănești

Vești bune transmise la începutul acestei luni de primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea!
Acesta a anunțat în mediul online faptul că din data de 18 martie 2024, operatorul de transport Publitrans 2000 și Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești vor asigura serviciul de transport public local și pentru locuitorii din IZVORANI, prin linia 6B, cu traseul: strada Izvorani – Ștefănești Blocuri.

autobuze traseu Pitești Ștefănești

Primarul a mai anunțat că traseul liniei 9B, Enculești – Valea Mare (intersecție) se va modifica.
Totodată, traseul liniei 9B – Enculești – Valea Mare (intersecție) se modifică, în sensul prelungirii acestuia din Ploscaru până în Pitești – Calea București(Colegiul Tehnic „Armand Călinescu”).”
Trebuie precizat că transportul se va efectua cu mijloace de transport noi și moderne, dotate cu sisteme de climatizare și informare călători, camere de supraveghere video, adaptate nevoilor persoanelor cu dizabilități.

autobuze la Ștefănești

În ceea ce privește programul autobuzelor, acesta va fi afișat în timp util în toate stațiile de parcurs, putând fi accesat prin intermediul site-ului publitrans2000.ro și prin utilizarea butonului de planificare a călătoriei prin Google Maps.
Mulțumesc tuturor celor implicați pentru sprijin și înțelegere!”, a mai transmis primarul Nicolae Velcea.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole