Noi zone de agrement pentru locuitorii din Bradu

de | 01.03.2024 17:45 | Județean, Administrație

Încălzirea vremii aduce cu sine dorința de a ne petrece timpul în aer liber și de a face mișcare, indiferent de vârstă. În ultimii ani, comuna Bradu, care a înregistrat cea mai mare creștere a numărului de locuitori, și-a dezvoltat și acest segment al agrementului, pentru a oferi tinerilor, dar și vârstnicilor moduri plăcute și sigure pentru activitățile de relaxare. Și pentru acest an, primarul Dan Stroe, care mereu a subliniat că își dorește ca tinerii și copiii să aibă școli și facilități care să îi păstreze în comună, a prevăzut noi investiții în acest sens.

loc joaca Bradu

Terenul de sport din spatele disapensarului va fi pavat cu tartan pentru a oferi o suprafață de joc izolată, care atenuează riscul de rănire, în cadrul unor accidentări în timpul jocului. De asemenea, în jurul lacului Buna Vestire se va amenaja un loc de promenadă prin crearea de alei pietonale pe partea dreaptă, cu acces din strada Medeleni.

În zona lacului Ilma se va crea un loc de joacă, dar și unul dotat cu aparate de fitness, pentru ca părinții sau bunicii, să aibă și ei o preocupare sănătoasă atunci când ies cu cei mici la plimbare și distracție în aer liber.

loc joaca Braduloc joaca Bradu

Cel mai nou loc de joacă din comuna Bradu a fost dat în folosință în vara trecută, pe strada Livezilor, în zona Târgului Săptămânal. S-a dovedit a fi un loc de joacă ultramodern și cu multiple variante de distracție prin prisma echipamentelor montate, după cum au apreciat principalii săi beneficiari, copilașii din Bradu. Gazdă a petrecerii de ianugurare, care a avut animatori, baloane de săpun și alte surprize, primarul Dan Stroe a declarat că este un model de amenajare pe care îl dorește în toate viitoarele locuri de joacă care se vor crea la nivelul comunei. Pavajul a fost realizat și în acest caz din tartan, un material moale, din cauciuc, care elimină riscul de julituri și căderi foarte dureroase, fiind  foarte benefic pentru cei mici.

loc joaca Braduloc joaca Bradu

În ultimii ani, administrația condusă de către Dan Stroe a mai derulat și alte proiecte de amenajare și creare de noi locuri de joacă, cum este cazul celui de la intersecțiile străzilor Rotulești și Sabin Iliescu.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu

Ultimele articole