Noile modele Dacia testate de fotbaliștii FC Argeș, în showroom-ul Daperom

de | 13.12.2022 10:51 | Economic, Județean, Știri

Drumul spre succes începe cu Dacia, de la Daperom!

Pe data de 6 decembrie, de Moș Nicolae, în show-roomul Daperom-Dacia din strada Târgul din Vale, nr. 3 A, a fost moment de bucurie și celebrare a parteneriatului dintre cunoscutul concesionar Dacia, Daperom Pitești și clubul FC Argeș.

Jucătorii echipei locale de fotbal, David Meza Colli și Fábio Vianna au fost invitați să descopere noua identitate de marcă a producătorului Dacia și să cunoască la rândul lor echipa Daperom Pitești, aceștia făcând și o vizită-surpriză, nu doar angajaților din show-room, ci și celor din zona de service, oferindu-le acestora cadouri din partea clubului FC Argeș.

Totodată, pentru confirmarea parteneriatului și aprecierea acestuia, staff-ul echipei FC Argeș a adus în dar, un tricou personalizat cu însemnele clubului și ale partenerului său Daperom, semnat de întreaga echipă.

Daperom Pitești este unul dintre cei mai importanți susținători ai echipei din Trivale, punând la dispoziția clubului atât autoturisme marca Dacia, cât și finanțare constantă în ultimii ani.

Radu Schiaucu Daperom

Continuăm să susținem clubul FC Argeș cu mașina noastră Dacia, simbolul și mândria argeșenilor și a românilor din întreaga lume! Am pus la dispoziția echipei FC Argeș atât autoturisme cât și finanțare, pentru că marile rezultate vin prin efort susținut și încrederea că, dacă facem totul cu pasiune și perseverență, obținem victoriile care ne aduc bucuria și mândria de a fi argeșean!ˮ, a declarat Radu Schiaucu, directorul general al companiei Daperom.

Meza Colli a declarat că a condus Dacia Duster și pe meleagurile natale, în Paraguay, că este familiarizat cu mașina și că este impresionat de noua identitate vizuală, care îi aduce un aer modern și avangard.

Mezan COllie FC Arges

 

În mixul de vânzări Sandero Stepway a detronat Loganul

Pompiliu Neagoe, directorul de vânzări din cadrul Daperom, ne-a explicat că noua identitate vizuală a fost lansată de grupul Dacia Renault în iunie, la Paris, iar noua siglă, denumită Dacia Link, este compusă din literele D și C stilizate, conectate precum zalele unui lanț, simbolizând puternica conexiune dintre Dacia (D) și Clienții (C) săi. Logotipul, cele 5 litere stilizate albe, prezente pe spatele mașinii și pe volan, ca și emblema, reapar la noile jante de aliaj, pe barele longitudinale, pe tapițeria mașinilor și pe interfața sistemului multimedia.

Gama de mașini a fost completată să acopere toate cerințele. Avem variantele Acces și Esențial, versiunile de bază, Expression – gama de mijloc ca dotări, Journey versiunea de top, iar de curând a apărut Extreme, adică versiunea Journey dotată cu opțiuni premium precum camere video, avertizoare unghi mort pe oglinzi, scaune încălzite, climatronic, camere 360 grade pe variantele 4X4, foarte utile ca să vezi gropile și obstacolele din laterale, senzori de parcare etc.”, ne-a declarat Pompiliu Neagoe, director de vânzări.

În ciuda vremurilor dificile, vânzările auto au mers în continuare destul de bine, drept dovadă, Daperom are la acest moment, în lucru, 607 comenzi. Ce model Dacia își doresc argeșenii, ne-a dezvăluit tot directorul de vânzări, Pompiliu Neagoe.

Mixul de vânzări este interesant. De când lucrez în Daperom este prima dată când modelul popular Logan a fost depășit de alte modele. Până acum ocupa jumătate în mixul de vânzări, iar anul acesta Loganul a fost detronat de Sandero Stepway, acest model reprezentând peste un sfert din cereri.

 

Cel mai mic termen de livrare și garanția prețului

Toți cei interesați de achiziția unei mașini știu că nu mai există autoturisme pe stoc și trebuie să aștepte chiar și jumătate de an, dacă nu mai mult, pentru a intra în posesia automobilului, plus că nu au certitudinea că plătesc același preț discutat când au lansat comanda. La Daperom însă clienții au parte de vești bune.

Pompiliu Neagoe

Acum nu mai există mașini de stoc și lucrăm pe comenzi. Pașii sunt următorii: clientul lansează o comandă, ceea ce înseamnă plata unui acont de 5%, definește mașina, aceasta se lansează în fabricație, primește un număr de caroserie și se dă un termen de livrare. Prin acont se garantează lansarea unei mașini exact în configurația dorită și îi este garantat prețul în euro, ceea ce e foarte important, pentru că prețurile la materia primă sunt într-o continuă dinamică.

Ne putem mândri că avem cele mai mici termene de livrare. Putem vinde mașini în 3 – 4 luni. Sunt termene și mai mici, chiar de 1 – 2 săptămâni, dar strict pe anumite modele și motorizări. De exemplu, în circa 10 zile, se poate intra în posesia unui Duster, pe benzină, DCE, 160 cp, cutie automată. Dacă se dorește o anumită configurație, culoare, lansăm în fabricație și nu există termene mai mari de 3 – 4 luni.”, ne-a explicat Pompiliu Neagoe.

 

Spring, preferată ca mașină pentru deplasările uzuale din oraș

Spring este modelul electric al Dacia, o mașină mică, dar hotărâtă, ideală pentru deplasările zilnice din  interiorul orașului. „Spring este un model care se vinde foarte bine. Este mașină de familie, de oraș. Clienții au perceput-o bine, au înțeles către ce segment se adresează. S-a dovedit a fi mașina cea mai nimerită pentru viața de zi cu zi în oraș. Nu este mașină pentru concedii, e normal, dar îți oferă multe avantaje și plăcere deosebită de condus în oraș, pentru că are demaraj, are o gardă generoasă la sol, deși e mică. Ca a doua mașină a unei familii este nemaipomenită. Clienții se bucură că prin rabla Puls avem cea mai mare reducere din Europa, care oferă 50% din valoarea mașinii. O mașină de 21.500 euro o iei cu 10.000 euro, prima de casare fiiind cea mai mare din Europa.”, ne-a mai explicat directorul de vânzări al Daperom.

 

Soluții de finanțare direct în showroom

Dacă decideți să vă achiziționați un model Dacia de la Daperom, dar aveți nevoie de un credit, găsiți soluții de finanțare extrem de avantajoase și „croiteˮ pe posibilitățile dumneavoastră, chiar în showroom. „Mergem pe soluțiile de finanțare oferite de Renault Credit International pentru persoane fizice și leasing pentru persoane juridice. Produsul de finanțare vine cuplat cu produse de mentenanță. Îi facem clientului o ofertă de leasing, îi calculăm o redevență – rată lunară și are incluse reviziile, consumabilele, astfel încât are o predictibilitate a costurilor și îi convine foarte mult. Toată finanțarea se rezolvă în showroom, unde facem simulările de creditare. Produsele RCI sunt foarte flexibile și adaptate la piața auto. O soluție de finanțare care s-a bucurat de succes este creditul cu dobândă zero, care se aplică doar clienților ce plătesc de la început 50% din valoarea mașinii.”, ne-a explicat Pompiliu Neagoe.

 80% dintre clienți rămân alături de Daperom și în serviciile postgaranție

Daperom nu înseamnă doar vânzarea de autoturisme Dacia noi, compania oferind o gamă completă de servicii de înaltă clasă, iar performanța acestora a fost certificată prin obținerea a trei titluri de „Cel mai bun agent” dintr-o rețea națională de 68 de unități, fiind evaluate toate serviciile oferite.

service daperom

 

Asigurăm garanția, avem ateliere specializate de mecanică, de tinichigerie, vopsitorie, ITP, tot ce are nevoie în garanție un client Dacia. De asemenea, punem la dispoziție asigurări auto, extindere de garanție. La service ne aprovizionăm și oferim piese de origine. Un alt avantaj este serviciul de buyback/trade in, foarte apreciat de clienți, în sensul că, în loc să se chinuie prin târguri sau cu samsari, ca să își vândă mașina, preferă să vină cu ea la noi, o evaluăm, iar valoarea rezultată se constituie avans pentru următorul autoturism nou. Avem și o politică avantajoasă, date fiind termenele de livrare, își poate utiliza vechea mașină până îi vine cea nouă și abia atunci ne-o predă. De asemenea, asigurăm servicii de înmatriculare, dacă se dorește. Un client găsește la Daperom tot ce ține de domeniul auto și beneficiază de îndrumarea unor consilieri foarte bine pregătiți. Ca dovadă, 80% dintre clienții care și-au cumpărat de la noi o mașină apelează la noi și postgaranție, iar după 6-7 ani, când doresc să și-o schimbe, utilizează serviciul de trade in.”, ne-a mai explicat Pompiliu Neagoe, director de vânzări Daperom.

De asemenea, pentru a testa modelele Dacia, există și mașini de drive test puse la dispoziția clienților.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: