Norris Măgeanu, candidatul PNL la Primăria Câmpulung, despre proiectul #PiteștiTechCity: ”Câmpulung trebuie să își recapete gloria de altădată”

de | 12.03.2024 19:43 | Câmpulung Muscel, Politic

Liberalii argeșeni anunță că Norris Măgeanu, candidatul PNL la Primăria Câmpulung a prezentat la Câmpulung, alături de candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș, Radu Perianu, #PiteștiTechCity. ”Proiectul privește dezvoltarea integrată a județului Argeș. Câmpulung trebuie să își recapete gloria de altădată. Echipa PNL are tot ce îi trebuie pentru implementarea proiectului”, a subliniat Norris Măgeanu potrivit informării primite.

Sursă foto: Facebook Radu perianu

Astfel, potrivit sursei citate, pentru Câmpulung sunt ”următoarele direcții:

  • Câmpulung va integra Rucăr și comunele din jur în Organizația de Management a Destinației ,, Cetatea Întemeietorilor de țară”, pentru promovarea turismului și atractivității prin prezentarea întregii zone a Muscelului ca un pol turistic de interes național. Istoria, tradițiile, autenticitatea, sportul sau gastronomia locală vor sta la baza noilor investiții și propuneri de promovare.
  • Generarea urgentă de locuri de muncă și venituri la bugetul local prin aducerea sau susținerea de investiții importante. Apoi crearea de facilități și programe de sprijin pentru întreprinderile mici și mijlocii, pentru a stimula inovația și antreprenoriatul local. Aici se iau în calcul parteneriate public-private: promovarea parteneriatelor între sectorul public și cel privat, pentru a dezvolta proiecte și inițiative care să sprijine dezvoltarea tehnologică și inovarea în zonă.
  • Infrastructura rutieră este al treilea punct căruia i se va acorda o importanță majoră, prin refacerea tuturor căilor de acces către Câmpulung.

#PiteștiTechCity înseamnă un spital modern, cu servicii medicale de calitate, drumuri bune pe care să nu ne rupem mașinile.

#PiteștiTechCity vizează  construirea a 10 parcuri industriale și îmbunătățirea substanțială a infrastructurii rutiere pentru transport”.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Radu Perianu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Alina Gorghiu: ”România și Italia sunt parteneri strategici și în justiție”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Campulung

Ultimele articole