NOU! Au fost lansate primele cutii poștale digitale

de | 25.07.2022 07:58 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Au fost lansate primele cutii poștale digitale în România. Anunțul a fost făcut de Poșta Română, iar primele dintre acestea au fost instalate vineri.

În viitor, vor apărea 3000 de lockere în toate zonele țării, dorindu-se, astfel, să se facă pași spre digitalizare și comerț online.

Primele două cutii digitale au fost instalate în subunităţile OP Bucureşti 66, situată pe strada Constantin Titel Petrescu din București, şi în oraşul Buftea (judeţul Ilfov), potrivit reprezentanților instituției.

Datorită acestor cutii, vor putea fi efectuate operaţiuni de distribuire de colete, cu sau fără ramburs, non-stop. De asemenea, coletele vor putea fi ridicate oricând doresc clienții, fără a mai exista condiții privind intervalul orar de distribuire a acestora.

Aşa cum am promis la începutul anului, lansăm şi primele cutii poştale digitale, după punerea în funcţiune a ghişeului poştal digital, petrecută acum ceva mai mult de o lună de zile. Credem cu tărie că prezenţa acestei opţiuni în oficiile noastre poştale va fi un pilon important în procesul de digitalizare, menit să răspundă cerinţelor pieţei.

Clienţii au nevoie de flexibilitate şi proximitate, iar acesta este un alt pas pentru a ne apropia de ei, din acest punct de vedere. Poşta Română se află într-un proces amplu de investiţii în modernizare, iar anul acesta dispunem cele mai mari investiţii bugetate şi aflate în derulare din ultimele decenii”, a declarat Valentin Ştefan, directorul general al Poştei Române.

Foto România Tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Poliția Română iese în stradă! „Ne pregătim de grevă!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poșta Română

Ultimele articole