O nouă campanie de sterilizări gratuite a animalelor anunțată la Mioveni

de | 10.06.2024 11:37 | Mioveni, Lifestyle

Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni anunță faptul că joi, 13 iunie se organizează încă o campanie de sterilizări gratuite pentru proprietarii de câini și pisici din oraș.

sterilizari la Mioveni

Locația este aceași și anume în zona de picnic Făgetu – pe DJ 741, Mioveni – Ștefănești.

Programările se fac la numărul de telefon: 0733438006.

Iată care sunt condițiile de participare:

  • animalele să nu fie hrănite în ziua sterilizării,
  • vârsta minimă 7 luni,
  • să nu aibă lactație (pui mai mici de 2 luni),
  • proprietarul să aibă cartea de identitate pentru declarația de anestezie.
„Echipa medicală își rezervă dreptul de a refuza animale ale căror aparținători nu respectă regulile impuse pentru sterilizare sau animale care prezintă suspiciuni de boală”, anunță reprezentanții SEdC Mioveni.
Nu uitați! Conform legii, este OBLIGATORIE sterilizarea câinilor cu stăpân, iar nerespectarea se sancţionează cu amendă între 5.000 și 10.000 lei!
„Mulțumim tuturor celor care au aleg să se implice și care înțeleg că sterilizarea este un act de umanitate și responsabilitate, singura soluție pentru bunăstarea animalelor și implicit a noastră.
Numai astfel putem să contribuim activ la reducerea numărului de animale abandonate!”, au mai transmis cei de la SEdC Mioveni.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni

Ultimele articole