anchetaonline.ro

Noul stadion care se construiește la Pitești! Director executiv FC Argeș anunță că a rămas surprins!

de | 30.06.2022 10:50 | Știri, Administrație, Pitești

Directorul executiv FC Argeș, Daniel Stanciu, a dat declarații cu privire la noul stadion ”Arată incredibil, am rămas surprins”.

Daniel Stanciu, a mai cochetat, pe lângă FCSB, și cu Dinamo, acesta a fost director sportiv la Hapoel Akko, în Israel. Actualul director executiv de la FC Argeș a dat detalii în legătură cu nou stadion din Pitești!

Este o discuție mai amplă, pentru că eu mă duc director executiv pe tot clubul, nu strict pe echipă. Există un proiect pentru dezvoltarea clubului, este un proiect dezvoltat pe construcția noului stadion, a unei baze sportive.

Cred că maximum într-o lună se va depune proiectul la CNI”, a precizat directorul executiv FC Argeș pentru Liga Digisport.

Am văzut macheta bazei sportive. Arată incredibil. Am rămas surprins. Este un stadion micuț, dar îndeajuns pentru FC Argeș, de 15.000 de locuri, cu multe cailități,. are o formă deosebită.

Toată lumea lucrează pentru a se urgenta proiectul, pentru că ne dorim ca dacă nu până la finalul acestui an, cel mai târziu la începutul anului viitor să înceapă demolarea”, a mai adăugat Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Ultimele 2 transferuri de la FC Argeș!

Clubul de fotbal din Trivale a anunțat pe pagina de Facebook că echipa de fotbal FC Argeş i-a preluat, luni, 27 iunie, pe Enzo Celestine (24 ani) şi Tony Njike (24 ani).

Cei doi fotbalişti francezi se află, la momentul actual, în cantonamentul din Austria. Aceștia au participat deja la primele antrenamente cu echipa.

Enzo Celestine joacă drept atacant, și are 1,91 m şi 82 de kg. Pentru gruparea din Hexagon a marcat 5 goluri și a bifat 28 de meciuri. Enzo are o cota stabilită de site-urile de specialitate la 300.000 euro.

Tony Njike este mijlocaş central defensiv și are o valoare de piaţă de 500.000 euro. În sezonul trecut jucat la o echipă care este în liga a treia în Franța, SO Cholet. Tony a bifat 30 de meciuri şi a marcat 3 goluri.

FC Argeș a ajuns la 12 transferuri!

Echipa FC Argeş a făcut 12 transferuri, doar în această vară, după fundaşul francez Mike Cestor (30 ani), mijlocaşul croat Antonio Jakolis (30 ani), fundaşul stânga portughez Fabio Andre Freitas Vianna (23 ani), fundaşul central Marius Constantin (37 ani), mijlocaşul Dorian Bertrand (29 ani), atacantul Julio Donisa (28 ani), ambii angrenaţi cu naţionala Madagascarului în preliminariile Cupei Africii pe Naţiuni, mijlocaşii Răzvan Covaci (18 ani) şi Roberto Haţegan (21 ani), Andreias Cristian Calcan (28 ani) şi portarul Cătălin Straton (32 ani).

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbat căzut dintr-o căruță pe un drum circulat!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Trivale