NU RATA! Angajări la mai multe instituții din Argeș

de | 12.09.2022 12:15 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Noi oportunități de angajare pentru argeșeni. Mai multe instituții publice au scos la concurs, în această perioadă, deiferite posturi.

Primăria Comunei Călinești angajajează asistent medical principal pentru Cabinetul medical școlar de pe lângă Școala Generală Vrănești.

Postul este pentru o perioadă nedeterminată.

Pentru detalii, click AICI.

De asemenea, Serviciul Public Județean Salvamont Argeș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de consilier juridic.

Pentru a vedea ce condiții trebuie să îndeplinească cei care candidează, click AICI.

Școala Gimnazială din comuna Valea Iașului caută îngrijitor pentru grupa pentru învățământul preșcolar. Funcția este pe perioadă nedeterminată, iar vechimea nu este necesară.

Click AICI pentru detalii.

Totodată, creșa Geamăna din comuna Bradu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției de administrator. Nivelul studiilor trebuie să fie mediu, iar vechimea în muncă nu este necesară.

Vezi AICI detalii.

Spitalul de Psihiatrie „Sf. Maria”, Vedea, angajează analist programator (ajutor) debutant (M) în cadrul Compartimentului IT.

Pentru detalii privind acest post, click AICI.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ziua Porților Deschise la ISU Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Călinești | Geamăna | Salvamont | Salvamont Argeș