NU RATA! Festival cu delicii turcești la Mioveni

de | 27.06.2022 19:40 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Mioveni

Surpriză pentru locuitorii orașului Mioveni! În acest weekend, va avea loc Istanbul Street Food, pe parcursul a trei zile, între 1 și 3 iulie, cu ocazia Zilelor orașului Mioveni.

Cei care iubesc bucătăria turcească se pot bucura degustând o parte din senzațiile culinare turcești precum Adana kebap, Siș kebap, Urfa kebap, Tavuk kanat, Çöp șiș, Gozleme, Baklava, vestita înghețată turcească sau fructe de mare proaspete.

festival turcesc 3 - NU RATA! Festival cu delicii turcești la Mioveni

Totodată, nu vor lipsi nici renumitele plăcinte turcești în diverse sortimente, cu pastramă, carne de vită, brânză turcească, brânză și măsline, cu sugiuc sau cu ciocolată și alune de pădure.

Vă așteptăm la ,,ISTANBUL STREET FOOD FESTIVAL” să încercați preparatele maeștrilor bucătari turci, să vă bucurați de ele, împreună cu familia sau cu prietenii! De vineri până duminică, veți trăi o experiență a gusturilor și aromelor orientale de neuitat, un spectacol gastronomic pe măsură”, transmit reprezentanții Centrului Cultural Mioveni.

festival turcesc 1 - NU RATA! Festival cu delicii turcești la Mioveni

Evenimentul se va desfășura în Centrul Civic din Mioveni, pe strada Tudor Mușatescu, pe perioada celor trei zile, între orele 12:00-23:00.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Istanbul Street Food | Mioveni

Ultimele articole