anchetaonline.ro

Șoc! Deputatul Bălășoiu- exclus pentru sex cu minori!

de | 01.10.2022 18:08 | Județean, Importante, Politic

UPDATE. Gândul.ro a făcut publice și primele fotografii care îl înfățișează pe deputatul Aurel Bălășoiu în ipostaze intime, dezbrăcat, alături de un tânăr, cu care pare a fi foarte tandru. ”Sursele noastre susțin faptul că ramificațiile acestui scandal sexual se întind pană în ”intestinele” bisericii. Nu este exclus ca acest caz să devoaleze o rețea de traficanți care explotează minori în scopuri sexuale.”, se mai arată în articolul postat pe Gândul.ro.

”Voi merge înainte și voi lupta! Merg înainte, nicio problemă! M-au exclus, nicio problemă! Nu recunosc! (n.red. – Răspunsul pe care ni l-a dat la întrebarea ”Recunoașteți că ați întreținut relații sexuale cu minori?”)“, a declarat Aurel Bălășoiu pentru Gândul.ro.

De asemenea, conform informațiilor noastre există deja un dosar penal deschis pe această speță.

Nu avem cum să omitem nici informația că Aurel Bălășoiu, pe când era primar la Rociu, a urmat și cursurile Facultății de Teologie și se poza adesea în și în preajma lăcașurilor, pozând într-un om foarte evlavios.

sursa foto: Gândul.ro

sursa foto: Gândul.ro

bala3 - Șoc! Deputatul Bălășoiu- exclus pentru sex cu minori!

sursa foto: Gandul.ro

UPDATE. Potrivit primelor date, se pare că ar exista acuzații conform cărora deputatul ar fi întreținut relații sexuale cu persoane minore.

”Fostul de pe acum deputat PSD de Argeș Aurel Bălășoiu este suspecta de sex cu minori, spun surse judiciare. Potrivit informațiilor STIRIPESURSE.RO, la poliție nu a fost depusă însă o sesizare în acest sens.”, scrie publicația știripesurse.ro.

WhatsApp Image 2022 10 01 at 18.38.14 - Șoc! Deputatul Bălășoiu- exclus pentru sex cu minori!

WhatsApp Image 2022 10 01 at 18.38.14 3 - Șoc! Deputatul Bălășoiu- exclus pentru sex cu minori!

sursa foto: Gandul.ro

O decizie surprinzătoare pentru mediul public a fost anunțată astăzi de PSD, care și-a exclus unul dintre parlamentari invocând abaterile de natură morală.

Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu.

De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.

PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine.”, este mesajul de pe pagina oficială de Facebook a partidului.

Liderii din Argeș ai PSD s-au conformat deciziei centrale instantaneu. Și aceștia au aflat astăzi, pe repede înainte, aproape concomitent cu anunțul național ceea ce știa și conducerea centrală, și a luat hotărârea în regim de urgență.

”Am luat act de decizia conducerii PSD de excludere din partid a deputatului Aurel Bălășoiu.

Rămânând consecvent principiilor sale, PSD Argeș se delimitează ferm de orice atitudine imorală și solicită de urgență demisia sa din Parlamentul României.”, transmite conducerea PSD Argeș

Aurel Bălășoiu a fost primar al comunei Rociu, în anul 2004 câștigând primul mandat, iar în toamna anului 2020 a candidat la Camera Deputaților. Deși nimeni nu credea că va avea șanse să ajungă în Parlament, în urma scorului partidului și a redistribuirii voturilor a prins un fotoliu ca și deputat. Nici de administrația locală nu s-a rupt complet, acesta susținându-l pe fiul său, Victor Bălășoiu, să candideze pentru funcția de primar la Rociu, iar în urma votului a și câștigat mandatul. În paralel cu cariera în administrație, Aurel Bălășoiu a urmat și Facultatea de Teologie.

balasoiu sfios - Șoc! Deputatul Bălășoiu- exclus pentru sex cu minori!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Aurel Bălășoiu | PSD | PSD Argeș