O altă groapă comună a fost descoperită lângă Kiev- 900 de civili ar fi fost îngropați acolo

de | 30.04.2022 08:44 | Știri, După subiect, Eveniment

În cadrul unui interviu acordat, vineri seara, presei din Polonia președintele Volodimir Zelenski a anunțat că a fost găsită o nouă groapă comună lângă Kiev, cu 900 de civili morți.

Ei curăță urmele… Au fost atât de mulți uciși încât, în ciuda faptului că i-au ars, acum am găsit din nou mormântul a 900 de oameni în regiunea Kiev. Câți oameni au murit în total – nimeni nu știe.

Vor fi consecințe, va fi o anchetă, va fi mai târziu recensământul populației.Trebuie să găsim toți oamenii, nu știm câți dintre ei… Agențiile noastre de anchetă și forțele de ordine îi vor condamna pe toți, dar recunoașterea internațională este importantă pentru noi”, a transmis președintele Zelenski, potrivit Antena 3.

Totodată, șeful statului ucrainean a precizat că toți vinovații vor fi pedepsiți.

Unii vor aștepta curtea internațională, iar alții vor aștepta, după cum se spune, noaptea. Și aceasta nu este o amenințare. Vorbesc ca tată, ca bărbat. Știu că avem mulți astfel de oameni”, a adăugat acesta.

Amintim că în urmă cu câteva săptămâni, în Borodianka, regiunea Kiev, au fost găsite două gropi comune cu cadavre ale civililor ucraineni. De asemenea, în Mariupol, mai multe gropi de acest fel au fost descoprite, fiecare având o dimenisune de până la 30 de metri.

Foto Adevărul.ro

Bulgaria cere cetățenilor săi să plece de urgență din Republica Moldova

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Polonia | Rusia | Ucraina | Volodimir Zelenski

Ultimele articole