O familie cu 5 membrii și-a pierdut unul dintre copii și tatăl în urma unui accident grav!

de | 04.08.2022 19:08 | Știri, Eveniment, Național

Un eveniment tragic a avut loc astăzi, 4 august, pe DN 1, acolo unde în urma impactului a două autoturisme, unul dintre ele s-ar fi răsturnat. În acel autovehicul se aflau cinci pasageri, dintre care doi, un copil și un bărbat, au murit, a informat ISU Bihor.

În mașina care s-a răsturnat se afla o familie cu trei copii. În urma evenimentului, bărbatul a decedat, iar femeia este în cod galben medical. De asemenea, cei trei minori au fost proiectaţi pe carosabil, unul dintre ei fiind declarat decedat. Ceilalți doi se află în stare gravă, unul dintre ei fiind în cod roşu medical, informează Agerpres.

Pentru salvarea victimelor, la locul accidentului au fost mobilizate de urgenţă echipaje de pompieri militari din cadrul Staţiei de Pompieri Aleşd şi Detaşamentului 1 Oradea, cu o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea, autospeciala SMURD cu medic de urgenţă, un echipaj al SAJ şi elicopterul SMURD.”, scrie Digi24.

 

Traficul a fost blocat total.

 

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Locuri noi de parcare în Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | SMURD

Ultimele articole