anchetaonline.ro

O familie plecată în drumeție a rămas blocată pe munte din cauza unei furtuni în Argeș. Copiii erau încălțați cu papuci!

de | 10.08.2022 10:20 | Știri, Eveniment, Județean

O familie de patru membri, formată din doi adulți și doi copii, de cinci, respectiv șase ani, a fost salvată de către salvamontiștii din Argeș, marți seară, după ce a rămas blocată pe munte din cauza unei furtuni.

Aceștia nu erau echipați corespunzător pentru o drumeție pe munte. Ba, mai mult, cei mici erau îmbrăcați sumar și erau încălțați cu papuci. Ceea ce e mai alarmant este că zona de munte a județului Argeș se află sub avertizare de cod portocaliu.

Copiii au fost stabilizaţi hipotermic şi coborâţi alături de adulţi până la maşină în siguranţă, potrivit salvamontiştilor,

Grijă mare la echipament şi la prognoza meteo!”,au transmis salvamontiştii.

 

Sursa Foto ProTV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier la Buzoiești! Victima – o tânără de 22 de ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: